Sommerferie

Hvor skal jeres næste sommerferie gå hen? Mangler I inspiration til sommerferie rejser, så kan I med fordel finde det her hos InterTravel.
Vi har et stort udvalg af rejser både til din sommerferie og til hele året rundt. Der er mange muligheder og mange destinationer at vælge imellem. Er I til den klassiske charterferie med sol, strand og flot hotel, så har vi mange muligheder. Det mest almindelige er rejser inden for Europa, når man taler charterferie i sommerferien, men det er også muligt at få sol, strand og afslapning uden for Europa. Er I personer der ønsker at opleve storbyer, har vi destinationer som New York, Bangkok, Buenos Aires, og mange flere. I kan også blande flere typer af rejser, og opleve alt samlet på en ferie. Det er altså op til jer at bestemme, hvilken type sommerferie I ønsker.

Storby, sol og strand, adventure, rundrejse, skal det være en kort eller en lang ferie, og hvor mange penge ønsker I at bruge. Alt sammen ting som skal overvejes.

Har I nogle ideer, som I ønsker mere information om, eller mangler I inspiration, er I også altid velkomne til at kontakte os.

Planlæg din sommerferie nu ➔Sommerferie
  
InterTravel Godthåbsvej 93A 2000 Frederiksberg
Tel 33 15 00 77 info@intertravel.dk
Grundlagt 1978 Rejsegarantifonden nr. 648