Solferie

En solferie er som navnet antyder, en ferie fyldt med sol og lækre strande. Er du til de ferier, hvor der helst skal ske så lidt, som overhovedet mulig? Og vil du bare gerne slappe helt af på ferien med solskin og godt vejr? Så er det helt klart en solferie du skal tage på.
Der findes ikke noget bedre, end at ligge i solens stråler på en stand og lytte til bølgerne der bruser op mod vandkanten. Det er derfor, at solferier er så populære. På en solferie kommer du ud af hverdags faste rammer, som typisk er fyldt med stress og jag. Her kan du slappe af, uden du skal tænke på de faste hverdags ting, som at lave mad, vasketøj og gøre rent. Om du rejser med kæresten, manden, familien eller nogle venner, så kan InterTravel tilbyde dig mange forskellige rejsemål. Når du rejser på solferie med InterTravel er du sikker på, at du kommer til en destination med godt vejr, lækre strande og generelt bare en ferie med hvad det indebærer.

På en solferie behøver du ikke kun, at ligge ved poolen eller ved stranden. Ved at rejse med InterTravel kan vi på de forskellige destinationer tilbyde dig ture og kulturelle oplevelser, som du kan tilkøbe på din ferie.

Går du og er træt af vinteren hjemme i Danmark og har brug for sol og sommer i vinterperioden? Så er den oplagte destination en solferie til Thailand. I Thailand er sommeren på det højeste, når der er vinter i Danmark. Du kan dermed afholde en afslappet solferie med alt hvad det indebærer, selvom om vejeret er kold, kedeligt og gråt hjemme i Danmark. I Thailand er der mange lækre ø’er, som har de mest fantastiske sandstrande, lækkert havvand og ikke mindst atmosfæren er et besøg værd. Her er indbegrebet af en solferie og du kan få slappet af i lækre omgivelser uden at tænke på den stressede hverdag hjemme i Danmark. Så hvis du er til solferie, palmer, lækkert havvand og flotte sandstrande, så skal du tage med InterTravel ud på din drømme rejse. Er du stadig i tvivl om, hvor din solferie afholdes, så kan du altid få gode råd og professionel vejledning af vores dygtige rejsekonsulenter.
 
Planlæg din solferie nu ➔
  
InterTravel Godthåbsvej 93A 2000 Frederiksberg
Tel 33 15 00 77 info@intertravel.dk
Grundlagt 1978 Rejsegarantifonden nr. 648