Singlerejser

Er du single eller har du blot ingen at rejse med, så skal dette ikke være grunden til, at du ikke kommer afsted. At opleve verden er helt vidunderligt, og der er så mange forskellige steder og lande, som er værd at opleve!
Med singlerejser har du muligheden for at rejse alene eller være en del af en gruppe med andre personer, som også rejser alene. Så hvis du ikke er helt tryg ved at rejse alene, men gerne vil afsted, så har vi et udvalg af singlerejser til dig.  Singlerejser er perfekt til dig, der bare gerne vil afsted på ferie, men ikke vil afsted selv. Du får muligheden for at møde andre mennesker og have en fed oplevelse med dem. På vores pakke-/ singlerejser er det meste planlagt, så det eneste du næsten skal gøre, er at vælge hvor i verden du vil hen. Vi har utrolig mange destinationer i hele verden lige meget om det er Kina, Marokko, Mexico, Borneo, Thailand – så har vi en løsning til dig.

Det er ikke hver dag, man får lov at rejse langt væk, hvilket du har mulighed for med singlerejser. Mange af vores rejser er uden for Europa og er nogle helt fantastiske destinationer, der hver især har noget unikt over sig. Ønsker du at opleve strand og dyr, kan du tage til Ecuador og svømme med havskildpadder, er du til historie og gamle templer kan du tage til Burma og se ”det gyldne land”, er du til anderledes kultur og mad kan du tage til Kina. Ja listen er lang, og der er mange forskellige rejsedestinationer, også når du rejser alene. Så tag et gik blandt vores mange singlerejser, og se om der er noget, som kunne friste dig.
Varigheden på vores singlerejser varierer også, så det er op til dig, om du ønsker at rejse en uge, en måned eller længere eller kortere tid.

Er du ikke til de færdiglavede pakkerejser, hvor man rejser i små grupper, er det også muligt at rejse alene. Vi hos InterTravel hjælper dig gerne til at finde den bedste rejse for dig, hvor du får det meste ud af rejsen. Så tag allerede fat i os nu til en uforpligtende samtale om din kommende rejse. 
   
Planlæg din singlerejse nu ➔
  
InterTravel Godthåbsvej 93A 2000 Frederiksberg
Tel 33 15 00 77 info@intertravel.dk
Grundlagt 1978 Rejsegarantifonden nr. 648