Pakkerejser

Her hos InterTravel kan du bestille din næste pakkerejse. Med en pakkerejse får du kan du hjemmefra booke dit fly og hotel, så det er klar til dig, når du når frem på din destination. 
Din pakkerejse kan du bestille om det er til en storbyferie, solferie, sommerferie og der er rejsemål over hele verdenen. Det er ikke altid nemt at overskue hvilket fly der passer, når du har valgt hotel. Hos InterTravel har vi gjort det nemt for dig, så du kan sammensætte fly og hotel, så du kan rejse til din foretrukne by, uden nogle problemer undervejs i forhold til bookning af fly og hotel.

Fordelene ved pakkerejser er, at du nemt kan sammensætte lige præcis den rejse som du finder mest attraktiv. Dette er gældende om du ønsker at rejse på en solferie, en storby ferie eller rejser til helt bestemte lande som du ønsker. Du kan sortere din rejse efter rejsemål, rejsetema, pris, varighed og tilbud. Når du har sorteret efter disse kriterier vil du blive præcenteret for nogle forskellige destinationer, som passer perfekt til din søgning. Her finder du forskellige valgmuligheder, som du kan kigge igennem og finde lige præcis den der passer bedst til dig. Herefter finder vi det fly, som passer til din destination. Dette kan ikke gøres nemmere og vi vil igennem hele forløbet hjælpe dig og vejlede dig til den bedste læsning, som passer til dine ønsker og behov til den helt rigtige pakkerejse.


Hos InterTravel har vi en helt klar målsætning om, at skabe unikke rejseoplevelser for vores kunder og vi lytter til individuelle krav til rejsemål, transport og tryghed. Når du rejer med hos, kan du rejse ud i den store verden med tryghed i bagagen. Du kan være sikker på, at du med en rejse fra InterTravel kan rejse hjem med bagagen fyldt med minder som være længere end flyrejsen hjem. Vi kan tilbyde dig unikke og fleksible løsninger, med en professionel rådgivning, fra vores dygtige rejsekonsulenter som vil hjælpe dig uanset om du skal på en prisbillig badeferie eller en eksklusiv luksusrejse. 
 
Planlæg din pakkerejse nu ➔
  
InterTravel Godthåbsvej 93A 2000 Frederiksberg
Tel 33 15 00 77 info@intertravel.dk
Grundlagt 1978 Rejsegarantifonden nr. 648