Grupperejser

Hos InterTravel er vi glade for, at kunne tilbyde grupperejser til vores kunder. Er i en gruppe der skal afsted, kan InterTravel tilbyde jer, at lave planlægningen for rejsen.
På en grupperejse oplever du ikke blot tingene på egen hånd, men får lov til at dele hele din rejse med andre mennesker. Vores grupperejser er meget populære og det er efterhånden blevet meget populært, at tage en stor gruppe afsted på en rejse. Grupperejserne kan være lige fra den store familie der skal afsted, firmaet, et sportshold, en forening, studietur osv.

Mulighederne er mange. Vi tilbyder et bredt udvalg af grupperejer og vi skræddersyer rejsen, så den passer præcis til dig og din gruppe. Vi lytter til jeres behov og finder derefter fem til den bedste løsning, som alle kan være med på. Vi vil lave en rejseplan til dig og din gruppe og vi vil derefter lave et godt tilbud til jer. Hos InterTravel har vi mange års erfaring i, at planlægge og arrangere grupperejser. Vi garanterer dig fleksible løsninger og en professionel personlig service fra nogle af branchens dygtigste rejsekonsulenter. Når du booker en rejse hos InterTravel kan du være sikker på, at vi tager hensyn til jeres behov og ønsker. Det eneste i skal koncentrer jer om er, at nyde ferien fuldt ud.

En grupperejse kan også være for dig som er alene, eller blot ingen rejsemakker har. Rigtig mange der deltager på en grupperejse, rejser alene. Det betyder også, at du kan komme til at snakke med mange forskellige mennesker i løbet af din rejse. Vores rejseleder vil sørge for, at du er i de bedste hænder gennem hele rejsen. Det ses ofte, at deltagere der tager på grupperejser alene, har meget tilfælles med hinanden. Det vil derfor aldrig komme til at være ensomt, hvis du tager på en grupperejse alene. Som par kan I også sagtens tage på en grupperejse. Her vil i både opleve, at i rejser alene, men også sammen. I vil få snakket med mange forskellige mennesker og opleve uforglemmelige oplevelser, som i kan dele sammen og som i sent vil glemme.

Hvis du er blevet mere nysgerrig på, hvad en grupperejse indeholder, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil hjælpe med alle dine spørgsmål og guide dig hele vejen gennem processen. Køb din næste grupperejse hos InterTravel og vær sikker på, at du vil få en opleve, som du aldrig glemmer.
 
Planlæg din grupperejse nu ➔
  
InterTravel Godthåbsvej 93A 2000 Frederiksberg
Tel 33 15 00 77 info@intertravel.dk
Grundlagt 1978 Rejsegarantifonden nr. 648