Ferierejser

Hos InterTravel kan vi tilbyde dig et hav af ferierejser. Med InterTravel kan du komme på dit livs rejse, som du sent vil glemme. Hos os finder du forskellige destinationer, som kan danne ramme om din næste ferierejse.
Der er mange måder, at afholde sin ferierejse på. Er du til en badeferie, solferie, storbyferie eller en ferie med meget aktivitet? Vi kan tilbyde det hele. Har du specielle ønsker eller behov, så kan vi sammen finde frem til den bedste ferierejse for dig og dem du skal rejse med.
Vores målsætning er, at skabe unikke og individuelle rejseoplevelser for vores kunder, og vi ønsker kun, at du kommer hjem med dit hidtidige bedste ferieminde. Vi vil gøre vores bedste, og til at gøre dette, har vi nogle af branchens bedste rejsekonsulenter, som kan guide dig frem til din drømmeferie. Måske din næste ferierejse til gå til USA, hvor du kan opleve en storby i særklasse. Med en ferie til USA kan du shoppe i de fantastiske gader, sole på strandene på Miami Beach eller gå side om side med stjernerne i Hollywood. Du kan også rejse til Bali, hvor du kan møde det fantasiske folkefærd, opleve de fantastiske sandstrande og surfe i bølgerne.

Hvis du ønsker en komplet badeferie, hvor du kommer væk fra hverdags stress og gøremål, så kan du rejse til Thailand. Thailand rummer en fantastisk affære og du kan på Thailands øer være sikker på, at du kan slappe helt af. Her kan du ligge i solen, under palmerne med udsigt over havet og høre bølgerne bruse i vandkanten. Mulighederne er mange og vi skal selvfølgelig nok sørge for, at du kommer på lige præcis den ferie som du ønsker.

Kig rundt på siden og få dig et overblik over vores rejsedestinationer. Du kan også ringe til os og få hjælpe og vi vil guide dig rundt på vores side. Kort sagt – med InterTravel får du dit livs rejse, hvor minderne vare længere end flyturen hjem. 

Planlæg din ferierejse nu ➔
  
InterTravel Godthåbsvej 93A 2000 Frederiksberg
Tel 33 15 00 77 info@intertravel.dk
Grundlagt 1978 Rejsegarantifonden nr. 648