Badeferie

Trænger du til nogle dages fri fra den stressede og travle hverdag? Måske du også trænger til, at komme ned til lidt varmere himmelstrøg, i stedet for, at holde sommerferie i Danmark hvor vejeret i sommerperioden til tider er meget uforudsigeligt.
Findes der noget bedre end at ligge på stranden, under den blå himmel med en drink i hånden, og med udsigt over strandpromenaden? Nej, vel?! En badeferie kan give dig en fornyet energi i en travl og stresset hverdag, hvor der ikke altid er plads til at slappe af. Du kan året rundt finde mange muligheder for en badeferie. Du kan altid finde en destination, som har varme dage, når det er koldt i Danmark.

Der er mange forskellige former for badeferier. Nogle er rigtig gode til, at ligge ved poolen eller standen hele dagen, mens andre slet ikke kan holde sig i ro i så lang tid. På din badeferie kan du både slappe af, men du kan også være aktiv. På vores destinationer tilbyder vi dig forskellige aktiviteter som kan benyttes af hele familien, på en kæreste ferie eller en ferie med dine venner. Derfor er det heldigt, at vi hos Intertravl kan tilbyde dig et hav af forskellige badeferier. På dine aktive badeferier kan du f.eks. prøve vandski, volleyball ved stranden, tage en dag rundt på scooter eller på bådtur med en guide. Dette er blot nogle af de mange aktiviteter som vores mange destinationer tilbyder. Dog er hver enkel destination tilpasset landet og omgivelserne. Din badeferie kan f.eks. gå til Thailand, hvor du kan besøge de små fantastiske øer, som har de lækreste sandstrande, samt et spænende folkefærd. Thailand er kendt for, at være vært for en fantastisk solferie og i omgivelser du kun tør drømme om. Dog er Thailand kun et eksempel på de mange skønne steder som InterTravel tilbyder.

Tag et kig på vores side og sortere eventuelt rejedestinationerne i venstre side, hvis du har præferencer for et bestemt sted. Hos InterTravel vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej og finde den perfekte badeferie til dig. Ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Planlæg din badeferie nu ➔
  
InterTravel Godthåbsvej 93A 2000 Frederiksberg
Tel 33 15 00 77 info@intertravel.dk
Grundlagt 1978 Rejsegarantifonden nr. 648