Adventure

Tag på din livs rejse og oplev en masse. Adventure rejser er til jer, der ønsker en andesledes ferie, og ikke blot ønsker en almindelig charterferie.
Adventure handler om at opleve nye og spændende rejsedestinationer. Hvad enten du er alene afsted, rejser med nogen du kender eller i en gruppe, så har vi mange muligheder til dig. Adventure rejser kan gå til alle verdens lande, hvor nogle selvfølgelig er mere attraktive end andre. På en adventure rejse er det muligt at trekke, vandre, dykke, cykle, sejle eller hvad det nu kunne være. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvert land har deres specifikke kultur, seværdigheder, dyr, klima mm, så det er også vigtigt at gøre op med sig selv, hvad man ønsker at opleve og se, og hvilket klima man gerne vil have. Er det sne og gletsjere, er det muligt at tage til Patagonien i Argentina og få det famøse W-trek, er det jungle og dyr, er det muligt at tage til asien, dyr og tørke er det safari i Afrika, og er det sol og strand, er det muligt at tage til de mange lækre øer, som ligger rundt omkring i verden. Det er altså helt op til jer, hvad I ønsker at opleve. 

Adventure rejser er nogle af de rejser, man husker bedst, da de giver så mange nye indtryk og oplevelser. Det er ofte rejser, man husker for livet, og man vil fortælle videre, når man snakker om at rejse. InterTravel har mange rejsemål i hele verden, og det burde være muligt for jer at finde den adventure rejse, som passer helt perfekt. Om I rejser nogle uger eller nogle måneder er op til jer, men vi kan hjælpe jer med at sammensætte jeres adventure rejse. Det kan både være så alt er klarlagt og bestilt hjemmefra, så I ikke behøver tænkte over praktiske ting, når I er afsted, men det kan også være, hvor det kun er de overordnede rammer, som er ordnet. Det er også muligt at vælge vores færdige pakkeløsninger, og få oplevelser sammen med andre rejsende.
Planlæg din adventurerejse nu ➔
  
InterTravel Godthåbsvej 93A 2000 Frederiksberg
Tel 33 15 00 77 info@intertravel.dk
Grundlagt 1978 Rejsegarantifonden nr. 648