Kontakt os
 
Oceanien

Oceanien 

Oceanien har i mange år været et ”must” for alle naturelskere og eventyrere. De store variationer i naturen, det rige dyreliv, de smukke strande og de gamle kulturer er blandt det, der hvert år lokker rejsende til fra hele verden.
Oceanien består af landene i Stillehavet og kongen over dem alle er Australien, med dets enorme størrelse. Her er oplevelser at hente for enhver smag, til enhver alder og til enhver pris: Dykning mellem farverige fisk og koraller i Great Barrier Reef, ballonflyvning over Ayers Rock, camping i Outback’en, shopping i Melbourne, broklatring i Sydney, vinsmagning i Hunter Valley og sightseeing i Perth. Det eneste problem er at finde tiden til at opleve det hele.
New Zealand er flere gange kåret til verdens smukkeste land. Hvor end I færdes på disse fjernt beliggende øer venter der oplevelser for livet.

New Zealand og Australien er med deres størrelse og beliggenhed et større og noget dyrt projekt at besøge, men både den lange rejsetid og pengene er rigtig godt givet ud – I får en uforglemmelig rejse. 

 

I Oceanien tilbyder vi et lille udbud af Explore rundrejser, i små grupper med engelsktalende rejseledere.

 

Find til rejse til Oceanien her ➔
  
InterTravel Godthåbsvej 93A 2000 Frederiksberg
Tel 33 15 00 77 info@intertravel.dk
Grundlagt 1978 Rejsegarantifonden nr. 648